Watertaxi Den Helder

Boottochten vanuit Den Helder met de Waddenexplorer!!

Zon, Zee en water! De ingrediënten voor een fantastische ervaring!
Met onze boot de Waddenexplorer bestuurd door onze ervaren schippers geven we u een onvergetelijke ervaring.

Hoe ziet een tocht bij ons eruit?

Allereerst krijgt u een briefing van de kapitein met de nodige informatie over wat u kan verwachten tijdens de tocht bij aankomst aan boord.

Verder krijgt iedere deelnemer een zwemvest. Weersafhankelijk hebben we ook voor alle deelnemers een zeilpak indien nodig.

Nadat we bij vertrek door de Zeedok sluis onze opstapplaats Willemsoord verlaten laten we u de zeehaven van Den Helder zien met zijn vissers, offshore en marineschepen waarna we het ruime sop kiezen en over het “Marsdiep” richting de Razende Bol varen, en grote zandplaat voor Den Helder waar we heel veel kans maken om zeehonden te spotten in hun natuurlijke omgeving.

Onderweg zullen we u allerlei leuke weetjes vertellen over de omgeving en zijn bewoners (Zeehonden!) Eenmaal op de terugweg varen we via het strand en de dijk terug richting de haven.

Voor wie is de Waddenexplorer een leuke belevenis??

In principe is de tocht voor iedereen. Vrijgezellen, bedrijfsuitje of met familie en/of vrienden een belevenis op het water!! Wel hanteren wij een minimum leeftijd van 10 jaar. U kunt zich zowel individueel of als groep aanmelden. De boottocht gaat door wanneer er zich minimaal 8 personen hebben aangemeld, met een max van 12 personen. Wij brengen u uiteraard op de hoogte wanneer er te weinig aanmeldingen zijn. Twijfelt u of onze tocht iets voor u is wegens bijvoorbeeld lichamelijke klachten of zwangerschap etc, schroom dan niet en bel/app ons zodat wij u kunnen adviseren of het mogelijk is of niet. (Vaak kunnen we aan de hand van het weer u adviseren of het verstandig is of niet om mee te varen).

  • Boek nu een onvergetelijk vrijgezellenfeest RIB varen bij

    de Waddenexplorer.

Met een vrijgezellenfeest RIB varen staat de vrijgezel bij ons centraal. RIB varen is een unieke activiteit op open zee en echt iets wat je moet hebben meegemaakt met vrienden/vriendinnen.

  • Met uw team een uniek bedrijfsuitje (teambuilding) bij de Waddenexplorer!

Een bedrijfsuitje RIB varen is een super leuk trip op de Noordzee. Vaar met u collega’s mee op één van onze Rigid Inflatable Boat’s.

Vertrektijden

Tochten Tijden
Tocht 1
15:00 – 16:15
Tocht 2
16:30 – 17:45
Tocht 3 18:00 – 19:15
Tocht 4
19:30 – 20:45

 

Op aanvraag is er ook een tocht mogelijk vroeger op de ochtend, de vroeg vogeltocht.
U kunt zich zowel individueel of als groep aanmelden. De boottocht gaat door wanneer er zich minimaal 8 personen hebben aangemeld, met een max van 12 personen.
Bent u met meer dan 12 personen, dan is er een mogelijkheid om meerdere boten in te zetten of 2 tochten achter elkaar te reserveren.

 ** Deelname aan de tochten met de Waddenexplorer is geheel op eigen risico**

Tarieven & Reserveren

• Een standaard tocht met de Waddenexplorer kost € 35,00 p.p. (kinderen tot 14 jaar € 25,00 p.p.) en en duurt een uur met mogelijke uitloop van een kwartier.
• Voor de tochten op maat ontvangt u van ons een offerte.

Contact

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of meteen reserveren? Neem dan even contact op.

 

Waddenexplorer

Willemsoord
Tel: 06 2714 4788
info@Waddenexplorer.nl

 

Contactformulier